sheltere i skovskov2web

Der er i 2006 plantet en ”oplevelsesskov”. Skoven har et areal på ca. 12 tdr. land.

Ideen med skoven er at det skal være muligt at opleve en skov som den var for ca. 5000 år siden. Der er derfor udelukkende plantet træer og buske der tilhørte den danske fauna på dette tidspunkt.

I skoven er opført en shelterplads med 3 sheltere, 2 bålpladser, en stor bålhytte og multtoilet. Der er anlagt aktivitetsbane med fysiske udfordringer rundt i skoven. Det giver mulighed for at kunne bruge skoven aktivt, også i dårligt vejr - eller måske til en enkelt overnatning. I de daglige aktiviteter bruges skoven til undervisning i vildtpleje og jagt, kultivering af skov og vedligeholdelse af arealer, stier og shelterplads. Der holdes tit arrangementer med mad over bål, eller hygge med kakao og bagning.

Skoven er privat, men der er tilladt offentlig adgang. Sheltere kan lånes hvis de er ledige efter forudgående aftale på tlf. 46 49 99 93.

I skoven

I skoven er der i løbet af sommeren 2009 opført 3 sheltere med tilhørende bålpladser, bålhytte og multtoilet. Byggeriet foregik som en aktivitet i samarbejde med borgerne og vi bruger pladsen til at nyde naturen og eksperimentere med aktiviteter og herlig bålmad.

Skoven er privat, men der er tilladt offentlig adgang. Sheltere kan lånes hvis de er ledige efter forudgående aftale på tlf. 46 49 99 93.

shelter11storweb

I haven

Også i haven har vi som en aktivitet bygget et dejligt shelter med tilhørende bålplads. Her kan man nyde køkkenhaven og horisonten.

Shelteret er bygget af fyrretræsstammer, vi har hentet i Avnstrup skov. I løbet af vinteren er hver enkelt stamme afbarket og tilpasset til sin plads i shelteret. Da foråret kom, rykkede vi udenfor og opbygningen stod på hele sommeren.
En meget populær aktivitet - vi overvejer allerede at opføre en nabo!

Nu skal den få en på frakken...

Shelteret er et dejligt rum med bål og aktiviteter midt i naturen - et sted vi har rigtig
meget glæde af!
Til top